Όρθια η Ελλάδα στην «κόλαση» της Ζένιτσας – Κατέβασε ρολά ο Καρνέζης !

Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχηκε η Εθνική μας ομάδα στο “Bilino Polje” της Ζένιτσα με αντίπαλο την αντίστοιχη Εθνική της  Βοσνίας. Η Εθνική μας θα μπορούσε να πάρει και το τρίποντο, αν  στο 82′ ο Μάνταλος δεν έχανε καθοριστική ευκαιρία..

 Η «γαλανόλευκη» άντεξε στην κόλαση που δημιούργησαν οι οπαδοί της γηπεδούχου και με την “χρυσή”ισοπαλία έφτασε στους 12 βαθμούς ,διατηρώντας το προβάδισμα πρόκρισης έναντι της σημερινής της αντιπάλου.

Παρότι σε γενικές γραμμές το παιχνίδι κύλησε ομαλά, μετά τη λήξη σημειώθηκε ένταση και ντροπιαστικές εικόνες για την Εθνική της Βοσνίας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι Βόσνιοι εξαγριωμένοι έβριζαν και έκαναν χειρονομίες προς τους διεθνείς όταν πλησίαζαν τη φυσούνα. Ο Μανώλας έκανε την χαρακτηριστική κίνηση “κάλμα”, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν τα πράγματα. Ο Τζέκο, ο οποίος είναι συμπαίκτης του στη Ρόμα, του όρμηξε πιάνοντάς τον από το λαιμό. Οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να επέμβουν. Στο σημείο αυτό όμως ο βοηθός προπονητή της εθνικής ομάδας της Βοσνίας επιτέθηκε στον Γιαννιώτα, τον γρονθοκόπησε και του έσπασε το δόντι. 

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΒΟΣΝΙΑ : Μπέγκοβιτς, Μπίτσακτσιτς, Βράνιες, Σούνιτς (λ.τ. 69′ Ντούμιτς), Ζουκάνοβιτς, Πιάνιτς, Γιάγιαλο, Βίστσα, Ιμπίσεβιτς, Λούλιτς (λ.τ. 21′ Κόντρο, 77′ Μπέσιτς), Τζέκο.

ΕΛΛΑΔΑ : Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Ζέκα, Τζιόλης, Μάνταλος (90+1′ Κουρμπέλης), Μπακασέτας (λ.τ. 50′ Δώνης), Φορτούνης (90+4′ Μανιάτης), Μήτρογλου.

  • Βαθμολογία:
  1. Βέλγιο: 16
  2. Ελλάδα: 12
  3. Βοσνία: 11
  4. Κύπρος: 7
  5. Εσθονία: 4
  6. Γιβραλτάρ: 0
  • Η επόμενη (7η) αγωνιστική στις 31/8/2017

Ελλάδα – Εσθονία

Βέλγιο – Γιβραλτάρ

Κύπρος – Βοσνία

Google+ Linkedin