Θρίλερ με την απαγωγή κορυφαίου Κρητικού επιχειρηματία

Θρίλερ με την απαγωγή κορυφαίου Κρητικού επιχειρηματία

Σε θρίλερ εξελισεται η περιπέτεια που έχει ο Κρητικός επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο οποίος – όπως αποκάλυψε η τοπική ιστοσελίδα  candianews.gr – είναι ο  επιχειρηματίας που απήχθη το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο 54χρονος Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι ένας εκ των δύο γιών του Γιάννη Λεμπιδάκη, ιδρυτή της εταιρείας Πλαστικά Κρήτης αλλά και της Παγκρήτιας Τράπεζας. Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι διευθύνων σύμβουλος της Πλαστικά Κρήτης, ενώ η περιουσία του, μόνο από τις μετοχές που κατέχει στην εταιρεία εκτιμάται σήμερα στα 52,6 εκατ. ευρώ. Η συνολική κεφαλαιοποίηση της εταιρίας Πλαστικά Κρήτης (ΠΛΑΚΡ) στο Ελληνικό χρηματιστήριο είναι σήμερα 219 εκ ευρώ.

Από τα πρώτα στοιχεία της απαγωγής η εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για μια καλά σχεδιασμένη επιχείρηση από επαγγελματίες…

Στο νησί βρίσκονται ήδη ειδικοί διαπραγματευτές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαγωγείς φέρονται να έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια και να έχουν ζητήσει λύτρα.

Η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως μια από τις σοβαρότερες των τελευταίων χρόνων,καθότι ο τρόπος δράσης παραπέμπει στην περίπτωση της απαγωγής του Περικλή Παναγόπουλου.

 

Google+ Linkedin