Η Κομματική Οργάνωση Κορινθίας του ΚΚΕ…στο δρόμο προς το 20ό Συνέδριο

Στα πλαίσια της προσυνεδριακής διαδικασίας για το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ η Κομματική Οργάνωση Κορινθίας διοργανώνει τις παρακάτω ανοικτές συσκέψεις και καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος να καταθέσουν τον προβληματισμό  και τις προτάσεις τους,ώστε οι τελικές αποφάσεις να αποκρυσταλλώσουν την πλούσια ατομική και συλλογική πείρα που συγκεντρώθηκε όλα αυτά τα χρόνια.

* Τη Δευτέρα 13/3 στις 19:00 η ΚΟΒ Κιάτου – Νεμέας διοργανώνει σύσκεψη με ομιλητή τον Πάνο Δικαίο μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοπονήσου στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου.

* Τη Τετάρτη 15/3 στις 18:00 η ΚΟΒ Λουτρακίου – Περαχώρας διοργανώνει σύσκεψη στην ταβέρνα του Τάκη στην Περαχώρα με ομιλητή την Νανοπούλου Κική , μέλος της Τομεακής Επιτροπής Κορινθίας.

* Τη Πέμπτη 16/3 στις 18:30 η ΚΟΒ Λουτρακίου – Περαχώρας διοργανώνει σύσκεψη στα γραφεία του ΚΚΕ στο Λουτράκι με ομιλητή τον Πάνο Δικαίο μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοπονήσου.

* Την Κυριακή 19/3 στις 18:30 η Τομεακή Επιτροπή Κορινθίας του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη στα γραφεία του ΚΚΕ στην Κόρινθο με ομιλητή τον Νίκο Κουτουμάνο γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Πελοπονήσου.

Διαβάστε ΕΔΩ τις ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ 20ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ που θα γίνει από 30 Μάρτη έως 2 Απρίλη 2017 στην Αθήνα.

Google+ Linkedin