Ένα μαγικό live με μουσικές του κόσμου στην ιστορική μπουάτ «Απανεμιά» !

Μια μοναδική μουσική εμπειρία υπόσχονται οι Sona Va! Trio Project ,που την Τρίτη 14 Μάρτη θα βρεθούν στην «Απανεμιά»,στην ιστορική  μπουάτ που  από το 1964 παραμένει  η τελευταία «ζωντανή» μπουάτ…πάντα εκεί, στο μικρό σοκκάκι, Μνησικλέους και Θόλου,της Πλάκας.

Πρωταγωνιστές θα είναι οι διακεκριμένοι καλλιτέχνες Νάνα Σιμόπουλος (σιτάρ, κιθάρα, φωνή), η Βάσω Δημητρίου (arpeggione, τζουράς, κιθάρα) και ο Σόλις Μπαρκί (κρουστά, φωνητικά) ,παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό project που παντρεύει επιδέξια τις ποιότητες τους στις world jazz εξερευνήσεις…

H Νάνα Σιμόπουλος είναι σήμερα στην πρώτη γραμμή της World Jazz μουσικής σκηνής. Τόσο επί σκηνής όσο και στις ηχογραφήσεις της, συνδυάζει επιδέξια ήχους και υφές από όλο τον κόσμο.

Η Νάνα Σιμόπουλος,σε μια από τις πρόσφατες εμφανίσεις της στην Ελλάδα (τον περασμένο Δεκέμβρη),βρέθηκε στην Κόρινθο,χαρίζοντάς μας μια μοναδική συναυλία…περισσότερα » 

Η Βάσω Δημητρίου, πολυ-οργανοπαίκτρια, μουσικός και ενορχηστρώτρια, μετρά πάμπολλες συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες (Θ. Μικρούτσικο, Δ Σαββόπουλο, Ν Μαυρουδή, Γ Νταλάρα, τον Αργεντίνο συνθέτη Emilio Kauderer, τον τραγουδοποιό Donovan Leitch,τον σαξοφωνίστα David Lynch, τον Jimmy Mahlis, στο Jazz Utopia Κουαρτέτο κ.α.) και έχει εμφανιστεί σε όλες σχεδόν τις μουσικές σκηνές και θέατρα της Ελλάδας και Κύπρου, αλλά και σε πολλά της Ευρώπης και τις ΗΠΑ αντίστοιχα.

Ο Σόλις Μπαρκί ειδικεύεται στα κρουστά όργανα από όλο τον κόσμο, στο Αυστραλέζικο didgeridoo και τα ηχητικά αντικείμενα. Έχει διδαχτεί μεσογειακά, αφρικάνικα και περσικά κρουστά από τους Μιχάλη Κλαπάκη και Λευτέρη Γρηγορίου. Ενδεικτικά έχει συνεργαστεί ή συνεργάζεται με τους Mίμη Πλέσσα , Ross Daly,Omar Faruk Tekbilek,,Νίκο Τουλιάτο, Nότη Μαυρουδή, όπως και με το «Εθνικό Θέατρο», το «Θεσσαλικό» Θέατρο, το «Θέατρο της Άνοιξης» κ.α . Δισκογραφικά,ξεχωρίζει η  συνεργασία του με την Lamia Bedioui, με τίτλο «Fin’Amor».

Google+ Linkedin