Ο Σπύρος,όνειρο ζει …μη τον ξυπνάτε !

Θυμάστε την ατάκα από μια παλιά διαφήμιση της Cosmote “Πω πω πω πω, όνειρο ζω μη με ξυπνάτε…” που το 2001  “έσπαγε ταμεία”  στην Ελληνική τηλεόραση; Ε,κάπως έτσι…και ο δήμαρχος Σικυωνίων «έσπασε όλα τα ταμεία» του ΕΣΠΑ ! – Από το facebook φυσικά ἐλάλησε ο Σπύρος το χαμπέρι…ως συνηθίζει άλλωστε ! 

Από τη στιγμή που και ‘γω πληροφορήθηκα τα περί χαμπεριού του Σπύρου” ,παρότι δεν γνωρίζω τα καθέκαστα… δε χορταίνω να  βλέπω στο facebook την ανάρτηση του δημάρχου μας (δείτε ΕΔΩ) και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε…τον παραδέχομαι τον μπαγάσα που μέχρι στιγμής έχει μαζέψει 661 like…”ξεφουρνίζοντας” ότι ο Δήμος Σικυωνίων κατατάχθηκε 4ος στην Ελλάδα, στη σειρά κατάταξης για τη χρηματοδότηση έργων από το ΕΣΠΑ !

Βεβαίως ο Σπύρος δεν διευκρινίζει αν τον συγκεκριμένο πίνακα – της εκ των προτέρων αυτοαξιολόγησης ΜΗ  εγκεκριμένων έργων – τον σκέφτηκε με την λογική του “ποτιστηριού”, δηλαδή έχοντας στο νου του τις επερχόμενες εκλογές…αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία. – Ακόμα και έτσι να ειναι, ο Σπύρος ζει ένα όνειρο…μη τον ξυπνάτε!

Συνεχίστε να του κάνετε like – αθόρυβα όμως…γιατί αν την σακουλευτεί ότι τον δουλεύεται…μπορεί και να ξυπνήσει και να λέει πάλι,ότι έλεγε και τον Δεκέμβρη στο θεατράκι του Δημαρχείου Κορίνθου…δηλαδή,να καταγγέλλει ευθέως το “πογκρόμ”  Τατούλη και τον τρόπο που ο γενειοφόρος “σοφός” ,από το 2011,διαχειρίζεται την ΜΗ ένταξη έργων του Δήμου Σικυωνίων  στο ΕΣΠΑ ! 

Μάλιστα,αν ξυπνήσει απότομα…μπορεί να καταληφθεί από κανενα εθνικοπατριωτικό παραλήρημα και να αρχίσει να λέει για τα προεκλογικά «πολιτικά παιχνιδάκια» του Τατούλη,που κατά τον Σπύρο στοίχισαν την απένταξη ενταγμένων έργων του Δήμου Σικυωνίων…

Παρακαλώ σας λοιπόν,συνεχίστε να κάνετε like στο Σπύρο…προκειμένου να εξευμενιστεί και ο Μορφέας…γιατί μόνο έτσι αναμένεται η ένταξη νέων μεγάλων έργων στο Κιάτο !!

Για τα παλιά μεγάλα έργα,μη ρωτάτε τι τρέχει…και κανένας δεν τα βλέπει  !!!

…όταν με το καλό ξυπνήσει ο Σπύρος,ρωτήστε τον : που τα έχει κρύψει ;  

Google+ Linkedin