ΓΕΛΙΟ ΤΟ …«ΑΝΑΡΧΙΚΟ» : Σκασμός ,σκασμός λοιπόν… μιλάει ο ΛΑΚΗΣ !

Το αποκριάτικο γέλιο το …«αναρχικό» παρουσιάζει τον καραγκιόζη…”δημοσιογράφο” !!
              * Μουσική επένδυση :Έλα κουτέ      
Στίχοι:  Αργύρης Μαρνέρος – Μουσική:  Νικόλας Άσιμος
Ακούσατε ακούσατε!!! Άγγλοι Γάλλοι Πορτογάλοι και λοιποί “λαγοί” της Καραγκιοζούπολης του Βασίλη…Οι υποτιθέμενοι bloggers ,που είναι γνωστοί για το ύφος και το ήθος τους.δεν αξίζουν δεκάρα τσακιστή !
Το είπε ο ΛΑΚΗΣ !!
Κατά συνέπεια αν αυτοί οι ύποπτου τύπου bloggers ξανα – τολμήσουν να ζητήσουν από ευυπόληπτους πολίτες πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων ή ακόμη και ανωμοτί δήλωση ότι δεν είναι “λαγοί” …θα έχουν να κάνουν με τον ΛΑΚΗ !! 
Και όταν λέμε “ΛΑΚΗΣ” – ο ΛΑΚΗΣ δεν αστειεύεται…έχει πατροπαράδοτο DNA “κουκουλοφόρου” της κατοχής και σίγουρα – αν μπορούσε – θα τους έδινε για “σαπούνια” …μπας και καταφέρει να καθαρίσει και τον άμοιρο χώρο της “αδέκαστης δημοσιογραφίας”,από κάθε παρείσακτο !
Η πρώτη σφεντονιά της Επανάστασης του ΛΑΚΗ έπεσε με ανοικτή επιστολή που απέστειλε στο Τζιμάκο…εγκαλώντας τον να διακόψει πάραυτα κάθε δημόσια συνομιλία  μαζί τους ! 
Με την ευκαιρία,βέβαια, επέβαλε και προσωρινά μέτρα. στο Τζιμάκο ..αναστέλλοντάς του το δικαίωμα εκδήλωσης των θρησκευτικών του πεποιθήσεων,μέσω του νεοημερολογίτη Δεσπότη…καθότι ο εν λόγω Δεσπότης…δεν κερνάει τον ΛΑΚΗ !!
Τωρα βέβαια,για να πούμε και του ΛΑΚΗ το δίκιο… αυτοί,οι υποτιθέμενοι  bloggers τι θέλουν και μπαίνουν στη μύτη του ΛΑΚΗ ;
Γιατί ρε ρεμάλια δεν σέβεστε όσους κατά παράδοση λυμαίνονται τον δημοσιογραφικό χώρο ; 

Ποιος σας “έψησε” ρε λεχρίτες…να τους πάρετε την μπουκιά από το στόμα ;

Ότι και να κάνετε ρε μασκαράδες…πάρτε το επιτέλους χαμπάρι ότι ΜΟΝΟ ένας ΛΑΚΗΣ που επί σειρά ετών έχει θητεύσει τσάτσος υψηλών προσώπων… έχει το δικαίωμα να παρασιτεί στις πλάτες τους…αλλά και στις πλάτες των πολιτών  ! 

Γιαυτό βγήκε και η παροιμία ” Τ’ είχες  ΛΑΚΗ; τι είχα πάντα”…και μην παρασύρεστε από τον κάθε φερόμενο δημοσιογράφο “Γιάννη”,που επειδή θέλει να κάνει σόλο καριέρα…σαν του ΛΑΚΗ ,ισχυρίζεται ατεκμηρίωτα ότι η πρωτότυπη παροιμία λέει ” Τ’ είχες Γιάννη; Τί είχα πάντα” …

Ότι και να κάνετε ρε απάχηδες του διαδικτύου…εσείς και τα τσιράκια του Αλέκου…ο ΛΑΚΗΣ  έχει μια σπουδαία μοναδικότητα και αυτοδίκαια κατατάσσεται στους Grand Δημοσιογραφους !!!
Είτε σας αρέσει είτε όχι…κατά βάθος ξέρετε ότι ΜΟΝΟ ο ΛΑΚΗΣ  μπορεί να τσεκάρει τους λαγούς απο μακρυά…αν φοράνε πετραχήλια ! 

Και μη μου πείτε πως το τεκμηριώνει δημοσιογραφικά ;…γιατί και εκεί ο ΛΑΚΗΣ έχει μια μοναδικότητα ! 

Ο ΛΑΚΗΣ ξεχωρίζει του λαγούς – και αυτό το υπογράφει με το βέλος της σφεντόνας του – από την δημοκρατική τους διαδρομή,καθότι ο ΛΑΚΗΣ γνωρίζει από …χέρι τον αγώνα τους για την επιχειρηματικότητα !

Συνεπώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ κάτι τύποι σαν και ΄σας να γράφουν ότι  κατεβάζει η γκλάβα τους…επειδή την βρίσκουν να τα διαβάζουν μόνοι τους !! 

Βρε παπατζήδες της δημοσιογραφίας,αν ξώφαλτσα κάποιος διαβάσει τα αλαμπουρνέζικα που γράφετε…τότε τι γίνεται ; 

Πως θα εξοπλισθώμεν δια να διασφαλίσουμε την “αδέκαστη Δημοσιογραφία”  ;
Σκασμός ,σκασμός λοιπόν όταν μιλάει ο ΛΑΚΗΣ !

* * Σημείωση: Τίποτα από όλα όσα παρουσιάζονται δεν αποτελούν αληθινά γεγονότα, οποιαδήποτε ομοιότητα με ονόματα ή καταστάσεις είναι προϊόντα φαντασίας. 
Google+ Linkedin