Μαρινάκης:«Αυτόν τον πιτσιρικά τον θέλω. Κλείστε τον άμεσα»

Την απόκτηση του Άλαν Ρουίς και μάλιστα άμεσα επιθυμεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έδωσε την εντολή στους συνεργάτες του να τον εντάξουν στο δυναμικό του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» μετά από επαφή που είχε με τους συνεργάτες του, ζήτησε την πραγματοποίηση της μεταγραφής του Αργεντινού άσου. «Αυτόν τον πιτσιρικά τον θέλω. Κλείστε τον άμεσα», φέρεται να ήταν τα λόγια του.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παρακολουθούν εδώ και αρκετό διάστημα τον Ρουίς και έχουν ήδη κάνει τις ενέργειες που απαιτούνται για να τον φέρουν στην Ελλάδα. Η μετακίνηση του νεαρού μεσοεπιθετικού της Χιμνάσια Λα Πλάτα, αναμένεται να κοστίσει στους «ερυθρόλευκους» 700.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη συνάντηση που θα έχει η πλευρά του Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του παίκτη, Φερνάντο Κοσεντίνο. Ο Αργεντίνος μάνατζερ αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα την Δευτέρα (2/7) ή το αργότερο την Τρίτη (3/7). Όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά. Δεν αποκλείεται μέσα στο αεροπλάνο μαζί με τον Κοσεντίνο να βρίσκεται και ο Ρουίς.
Πηγή: gazzetta.gr

Google+ Linkedin