Δικαίωση για Ανδριανάκο – Κόλαφος η απόφαση για τον πρόεδρο του Δ. Σ. Δήμου Νεμέας !

Ως απαράδεκτη απορρίφθηκε από το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Κορίνθου η ένσταση  “πολιτικού ρεβανσισμού” που είχε καταθέσει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νεμέας ,Χρήστος Ζάχος, κατά του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και πρώην Δημάρχου,Βαγγέλη Ανδριανάκου,με την οποία ζητούσε την έκπτωσή του από το αξίωμά του Δημοτικού Συμβούλου,λόγω βεβαιωμένης οφειλής του (στο Δήμο Νεμέας) που ανήρχετο στο  ιλιγγιώδες – κατά Ζάχο – ποσό των 250 ευρώ !

Μάλιστα το σκεπτικό της υπ’ αριθμ. Α14/2017 απόφασης,που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή,αναφέρεται ότι “ούτε το κατ’ εκτίμηση του περιεχομένου του δικογράφου της ένστασης ηθικό συμφέρον του ενιστάμενου για τη μη κατοχή του αξιώματος του δημοτικού συμβούλου από πρόσωπο που τυγχάνει οφειλέτης του εν λόγω Δήμου είναι ικανό να θεμελιώσει το έννομο συμφέρον του, ούτε ο ίδιος επικαλείται, πέραν αυτού, οποιοδήποτε άλλο ειδικό έννομο συμφέρον.”.

Να σημειώσουμε ότι  κατά την εκδίκαση της ένστασης δεν υπήρχε ανεξόφλητη οφειλή του κ. Ανδριανάκου προς τον Δήμο Νεμέας.

Google+ Linkedin