Η νέα version Σταματόπουλου «Λούφα και…παραλλαγή Φιακά» παρουσιάστηκε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιάτο !

Δεν ξέρω αν σε μια δημοτική αρχή που έχει υποστεί ολοκληρωτική απώλεια του κύρους και της αξιοπρέπειάς της….ταιριάζει η λέξη «ξεφτίλα» – Η χθεσινοβραδινή όμως συμπεριφορά του  προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Συκιωνίων κ.Τάσου Λεονάρδου άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί ως «Μνημείο» φασίζουσας αντίληψης και νοοτροπίας!

Πως είναι δυνατόν να συντονίζεις δημοκρατικά  μια ανοικτή πολιτική εκδήλωση για τους αγρότες και με το “καλημέρα” να φιμώνεις το συλλογικό τους όργανο – ενόψει μάλιστα της προαναγγελθείσας κινητοποίησης της 23ης Γενάρη,που θα γίνει στο Κιάτο ;

* Να υπογραμμίσουμε ότι ο “Ενωτικός Αγροτικός Σύλλογος Νομού Κορινθίας” είναι μέλος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου και ο εκπρόσωπός του ζήτησε τον λόγο – επί της διαδικασίας – αμέσως μετά τον εκπρόσωπο του “Αγροτικού Συλλόγου Κορινθίας” που όχι μόνο του δόθηκε ο λόγος επί της διαδικασίας,αλλά μεθοδευμένα του παραχωρήθηκε και στασίδι “καρδινάλιου” στο πάνελ της εκδήλωσης !

** Να υπογραμμίσουμε επίσης ότι ο Αγροτικός Σύλλογος Κορινθίας” αρχικά “ράφτηκε” για να χωράει τους αγρότες όλης της Κορινθίας – αλλά μάλλον μπήκε στο πλύσιμο ! Συνεχώς στενεύει…με αποτέλεσμα μόλις και μετά βίας να χωράει πλέον μόνο “Ομάδες Παραγωγών” από την Πέρα Ραχούλα Φενεού και υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι θα εκπροσωπούνται κοπαδηδόν…από τον αντιδήμαρχο Σικυωνιων, Παναγιώτη Φιακά ! 

Βεβαίως είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο κ. Λεονάρδος ανήκει στην κατηγορία των αμετανόητων παλαιο-Πασόκων  που αρέσκονται να ηγεμονεύουν και στη συνέχεια να κριτικάρουν αφ¨υψηλού…γιατί  δεν κατάφεραν να συντονίσουν τα  ξεκούρδιστα όργανα της Συριζέικης ορχήστρας ! 

Την χθεσινοβραδινή Συριζέικη (;) εκδήλωση που υποτίθεται ότι θα ενημέρωνε τους αγρότες  –  ενόψει της προαναγγελθείσας κινητοποίησης – για τις δήθεν “δυνατότητες” που δίνουν τα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης και ειδικότερα το πρόγραμμα «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων», την μεθόδευσε με τέτοιο τρόπο το “κονκλάβιο” που ουσιαστικά διοικεί τον Δήμο Σικυωνίων (ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου) ,ώστε όλοι να πάρουν την πίτα που τους αναλογεί – εκτός φυσικά από τους μικρομεσαίους αγρότες,που για άλλη μια φόρα τους έριξαν στάχτη στα μάτια…

Μάλιστα  ο μπουχός από τη στάχτη …εμπόδιζε και τον ίδιο τον κ. Λεονάρδο να διακρίνει τον Βαγγέλη τον Χουσελά ,που υπομονετικά ζητούσε τον λόγο να τοποθετηθεί – Εκτός και αν ο Τάσος έκανε ότι δεν έβλεπε τον Βαγγέλη…ξέροντας ότι θα τοποθετηθεί πολιτικά και αυτό ήταν εκτός ύλης ,στην χθεσινοβραδινή εκδήλωση ! Άσε που μπορεί να έβλαπτε και την δημόσια εικόνα της δημοτικής αρχής ή ακόμα χειρότερα της “ενιαίας ομάδας συμφερόντων” που ανταποδοτικά προμοτάρεται από τον δήμαρχο Σικυωνίων !!

Σε ότι αφορά τον κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ ,αν και για προφανείς λόγους – ενόψει αγροτικών κινητοποιήσεων –  ήθελε την χθεσινοβραδινή εκδήλωση και την στήριξε με την διακριτική παρουσία των βουλευτών του και του προέδρου του ΕΛΓΑ ,για άλλη μια φορά πάτησε την πεπονόφλουδα της νέας version Σταματόπουλου…που ενδεχομένως του παραγγέλθηκε για την περίπτωση των πρόωρων εκλογών και φέρει τον διακριτικό τίτλο «Λούφα και…παραλλαγή Φιακά» !

Φυσικά η προβοκάτσια,όπως και  η πολιτική αγυρτεία θέλουν  τέχνη… και ο Σπύρος έχει αποδείξει ότι το παίζει καλά…γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε !!

Google+ Linkedin