Νέα διοίκηση στη «Μηκώνη» με ενδιαφέρουσες ανακατατάξεις αλλά και ευτράπελα επί της διαδικασίας…

Νέα διοίκηση «βγαλμένη από τα παλιά…» ορίσθηκε από την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων,τόσο για την Δημοτική Επιχείρηση  «ΚΟ.Δ.Ε.Δ.Η.Σ.»,όσο και για το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «Η Μηκώνη»

Γιάννης Σωτηρόπουλος και Δημήτρης Ζάρκος  παραμένουν ακλόνητοι στις θέσεις τους,τουλάχιστον για δυο ακόμα χρόνια.

Νέο πρόσωπο στην «ΚΟ.Δ.Ε.Δ.Η.Σ.» ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Βασίλης Κελάρης.

Σε ότι αφορά το Ν.Π.Δ.Δ. «Η Μηκώνη» είχαμε ενδιαφέρουσες ανακατατάξεις αλλά και ευτράπελα επί της διαδικασίας…

Σε πρώτη ανάγνωση ο  κ.Ζάρκος  πήρε αυτό που ήθελε…ένα διοικητικό σχήμα «Βαβέλ»! Εμείς πάντως του ευχόμαστε καλή συνέχεια…αρκεί να τιθασεύσει τα εκ των έσω δαιμόνια…

Ο Μητσάρας ,με την πολιτική κάλυψη του δημάρχου,εξασφάλισε  για άλλα δυο χρόνια την προεδρεία του Ν.Π.Δ.Δ.  «Η Μηκώνη» ,παρότι τώρα μπορεί να τα βρει μπαστούνια από την παρουσία του δραστήριου Κώστα Σαρχάνη,που ως μέλος πλέον του Διοικητικού Συμβουλίου ενδέχεται να του γίνει στενός κορσές…απαιτώντας περισσότερες διευκρινήσεις σχετικά με τα οικονομικά της φτωχής ΜΗΚΩΝΗ !

Το κλου της χθεσινοβραδινής ψηφοφορίας,που μάλιστα σχολιάστηκε  με ειρωνική απορία και από την συριζαία  κ. Μαυραγάνη,ήταν η φαινομενικά ερμαφρόδιτη πολιτική θέση του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Νανόπουλου ( εκλεγμένος ως επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης),που μάλλον πιάστηκε ελαφρώς αδιάβαστος σε ότι αφορά τις πολιτικές θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης…και έχασε τη μπάλα !!

Ο κ. Νανόπουλος παρότι στην ψηφοφορία για την συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου τόσο της  Δημοτικής Επιχείρησης «ΚΟ.Δ.Ε.Δ.Η.Σ.» όσο και του  Ν.Π.Δ.Δ.  «Η Μηκώνη» ψήφισε ΛΕΥΚΟ ,γιατί όπως είπε οι συγκεκριμένες «επιχειρήσεις»  υπηρετούν πολιτικές με τις οποίες η Λαϊκή Συσπείρωση διαφωνεί…εντούτοις του καλοάρεσε η πρόταση του Κώστα Σπανού να ορισθεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του  Ν.Π.Δ.Δ.  «Η Μηκώνη» και τσίμπησε…αποδεχόμενος την πρόταση !!

Βεβαίως ο κ. Νανόπουλος παρότι πίστευε ότι «Η Μηκώνη» είναι δημοτική επιχείρηση,δεν διευκρίνισε αν ως συνδιοικούντας «επιχείρηση» του Δήμου Σικυωνίων θα εκφράζει τον εαυτόν του ή τις πάγιες θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης…που ειρήσθω εν παρόδω είναι ενάντια στη σύσταση Επιχειρήσεων στους Δήμους,αντίθετα, συναινεί στη σύσταση περισσότερων Ν.Π.Δ.Δ. γι’ αυτό και συμμετέχει μόνο στα Διοικητικά Συμβούλια των Ν.Π.Δ.Δ.

Συνεπώς Βασίλη,ως εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης,κατά τύχη… πολιτικά ορθώς αποδέχτηκες την πρόταση του Σπανούόμως την επόμενη φορά να διαβάζεις καλά το μάθημα…γιατί τα λάθος «σκονάκια» δεν εκθέτουν μοναχά εσέναεκθέτουν και το κόμμα ,αλλά και αυτούς που με οιονδήποτε τρόπο στήριξαν ή εξακολουθούν να στηρίζουν  την  «Λαϊκή Συσπείρωση Σικυωνίων»…

Google+ Linkedin