Διεθνείς διακρίσεις της «Μυθικής Πελοποννήσου» και του Ε.Μ.Π παρουσία του Άγγελου Παπαγγελόπουλου

Δύο βραβεία απέσπασε η Μυθική Πελοπόννησος και το Ε.Μ.Π.στο Λονδίνο, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Διαφάνειας  και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Άγγελου Παπαγγελόπουλου . 

Η περιφέρεια Πελοποννήσου στα πλαίσια της εξωστρέφειας, της τουριστικής προβολής και της στήριξης της καινοτομίας ανέλαβε μέγας χορηγός της ομάδας σπουδαστών του Ε.Μ.Π.  «Προμηθέας» στους ευρωπαϊκούς αγώνες εξοικονόμησης ενέργειας στις μεταφορές «Shell Eco Marathon 2016», που πραγματοποιήθηκαν από 30 Ιουνίου – 3 Ιουλίου στο Λονδίνο. Η προσπάθεια στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία με την κατάληψη της 16ης θέσης μεταξύ 200 και πλέον ομάδων με επίδοση 287 Km/Kwh. 

Η ομάδα βραβεύτηκε επίσης με δύο ειδικά βραβεία.                              

  • α) «Τεχνικής Καινοτομίας» για το ημιαυτόνομο σύστημα πλοήγησης και ελέγχου εξοικονόμησης ενέργειας κατά την οδήγηση του εξ ολοκλήρου ιδιοκατασκευασμένου ηλεκτρικού οχήματός τους και 
  • β) «Επικοινωνιακής Στρατηγικής» για την διάδοση της ιδέας του αγώνα μέσω της διαδυκτιακής προσέλκυσης χορηγιών και του συνδυασμού της ταυτόχρονης τουριστικής προβολής της Μυθικής Πελοποννήσου.              
Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγγελος Παπαγγελόπουλος.                                                 

Η ομάδα Προμηθέας ήδη παραστάθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο στην Κόρινθο την 11-7-2016 και εκτός ημερησίας διάταξης παρουσίασε την προσπάθειά της και απέσπασε τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη και του Πε. Συ.

Google+ Linkedin