Π.Α.ΜΕ : Έξω οι ΜΚΟ από τους ΟΤΑ

Την Περιφερειακή Αρχή Αττικής καταγγέλλουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ,αποδίδοντάς της πως έχει αναγάγει σε μόνιμους συνεργάτες της τις «αμαρτωλές» ΜΚΟ και τους εκχωρεί χώρους και αρμοδιότητες…

Συγκεκριμένα οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ,στην Περιφέρεια Αττικής,αναφέρουν:

«Ακολουθώντας το δρόμο της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής βαδίζει κάθε μέρα όλο και πιο αριστερά!!! και αναθέτει τώρα σε ΜΚΟ και την εκπαίδευση των υπαλλήλων της που εργάζονται στις υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο της διοίκησης.

Παραχωρεί την υποχρέωσή της να ενημερώνει και να εκπαιδεύει τους υπαλλήλους της Περιφέρειας στη ΜΚΟ PRAKSIS, η οποία εδώ και καιρό έχει αναλάβει ενεργό δράση μέσα από τη διαχείριση της Επιχείρησης “Δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά – Περιφέρειας Αττικής».
Η εν λόγω ΜΚΟ, που δραστηριοποιείται όχι βέβαια “για την ψυχή της μάνα της”, χρηματοδοτείται κατά καιρούς και στηρίζεται από επιχειρηματικούς ομίλους όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Κοινωφελές Ίδρυμα Λάτση, το Ίδρυμα Μποδοσάκη, το Ίδρυμα Γουλανδρή, πρεσβείες όπως η αμερικανική και η βρετανική, τηλεοπτικά κανάλια όπως το MEGA του Μπόμπολα και του Βαρδινογιάννη, ο ANT1 του Κυριακού, οι τράπεζες CITIBANK και EUROBANK, το ξενοδοχείο HILTON και πολιτικές νεολαίες όπως η ΟΝΝΕΔ κλπ.
Ας σταματήσει εδώ και τώρα η παράδοση των υπηρεσιών στους ιδιώτες.
Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα απαιτούν πλήρη και δωρεάν κάλυψη των αναγκών τους στους τομείς Υγείας και Πρόνοιας, τις οποίες υπηρεσίες θα παρέχει υψηλού επιπέδου καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό αποκλειστικά μέσα από δημόσιους φορείς.
Έξω οι ΜΚΟ από τους ΟΤΑ».

Google+ Linkedin